Мелания Тръмп днес има рожден ден. Става на 52. Г-жа

...
Мелания Тръмп днес има рожден ден. Става на 52. Г-жа
Коментари Харесай

Мелания Тръмп - далеч от Белия дом, но все така прелестна!

Мелания Тръмп през днешния ден има рожден ден. Става на 52. Г-жа Тръмп няма висше обучение. Невероятно, само че факт.

Родена е в Словения. От детството си знае сръбски и немски. На 16 влиза в университета в Любляна – компетентност архитектура и дизайн. Но още в първи курс се среща с фотографа Стан Ерко. И стартира кариерата й на модел. Образованието е забравено.

Мелания се мести в Париж, където научава френски. През 1996 година още веднъж сменя местоживеенето – отива в Ню Йорк. И научава британски.

Публикация, споделена от (@flotus) на Яну 20, 2020 в 11:41 PST

Мелания е единствената Първа дама, снимала се гола. Три години преди да срещне Доналд, през 1996-а, тя се снима за списание Max. Тогава е на 25. В откровената фотосесия Мелания лежи гола на диван със скандинавския модел Ема Ериксън...

Смята, че главният минус на мъжа до нея е пристрастеността му към Twitter... Дори като президент Доналд не трансформира любовта си към обществените мрежи.

„ Често не съм съгласна с това, което той разгласява. Но това си е негова работа “, сбита е брачната половинка му.

Сега, когато не са в Белия дом, сигурно е по-щастлива!

Публикация, споделена от (@flotus) на Апр 22, 2020 в 1:16 PDT

Тя умее да „ избавя ситуацията “. Неведнъж нейната вярна реакция е спасявала Доналд и е прибирала доверието на хората. Тя се оправя ослепително. И не се оплаква.

Публикация, споделена от (@flotus) на Мар 8, 2019 в 8:27 PST

Мелания поддържа добра форма, макар че от дълго време не е модел. Денят ѝ стартира с богата на фибри закуска - овесени ядки и смути.

През целия ден приема плодове, богати на антиоксиданти. Подобно на брачна половинка си обаче, и госпожа Тръмп признава, че обича да пие кола без захар. Обичайно за обяд и вечеря яде пилешко месо, само че постоянно похапва и бургери с картофки.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР