Мелани Стоичкова и Илина Илиева станаха вицешампионки на двойки при

...
Мелани Стоичкова и Илина Илиева станаха вицешампионки на двойки при
Коментари Харесай

Мелани Стоичкова и Илина Илиева останаха втори на турнир от Тенис Европа

Мелани Стоичкова и Илина Илиева станаха вицешампионки на двойки при девойките на шампионата до 14 година от трета категория на Тенис Европа в Бургас. Надпреварата се провежда от БФТ и Търговска колегия „ Авеню ". Заради неприятното време финала на двойки се игра в залата на Търговска колегия „ Авеню ".

Българките отстъпиха в доста оспорван мач във финала с 5:7, 5:7 от Рико Цузуки и Соуна Акаба от Япония, осведоми федерацията ни по тенис.

На полуфиналите на двойки при юношите Борис Борисов и Кристиян Симек от Чехия изгубиха с 2:6, 4:6 от Тристан Де Канде и Александре Колин от Канада.

По-рано през днешния ден Каролина Костова се класира за финала на сингъл при девойките.

Поставената под №2 Костова направи поврат и победи на полуфиналите с 1:6, 6:4, 6:4 четвъртата в схемата Алексия Еначе от Румъния. В спор за купата Каролина ще играе против третата в схемата Варвара Йехорова от Украйна. На полуфиналите Йехорова победи с 6:2, 6:3 българката Кристина Кънева.

При юношите Адриян Христов загуби първия сет с 2:6 и се отхвърли в полуфинала против Тристан Де Канде от Канада. На финала Тристан Де Канде ще играе против Казуки Накаджима от Япония.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР