Мел Гибсън и Дани Глоувър ще се завърнат в култовите

...
Мел Гибсън и Дани Глоувър ще се завърнат в култовите
Коментари Харесай

Задава се „Смъртоносно оръжие 5“

Мел Гибсън и Дани Глоувър ще се завърнат в паметните си функции в поредицата „ Смъртоносно оръжие “. Задава се част № 5, разгласи Дан Лин, режисьорът на едноименния ефирен сериал. Лин разкри, че той и Ричард Донър – индивидът зад първите четири кино лентата, се готвят да възродят именитата сага за огромния екран 22 години след последното продължение.

„ Ще създадем един " затварящ " филм. Всички още веднъж са дружно и това е необикновено. Донър написа пъклен трогателна история, единствено би трябвало да довърши сюжета. Гибсън и Глоувър са подготвени за деяние “, показа Лин пред „ The Hollywood Reporter “.

Оригиналната лента излезе през 1987-а и се трансформира в мигновен шлагер, пораждайки три продължения. Поредицата възкръсна на дребния екран от 2016-а до 2019-а в три сезона. Прочутите персонажи на Гибсън и Гловър – Мартин Ригс и Роджър Мърто, бяха изиграни от Клайн Крофорд и Деймън Уейънс.

Донър съобщи, че е подготвен за част №5 още през 2018-а, само че по-късно посочи, че е срещнал опозиция от администрацията на „ Уорнър брос “.

" Прилагат старите си номера, само че не е отговорен шефът, той е почтен, а юридическият отдел, който не знае по какъв начин се снима и води договарянията по допустимо най-непродуктивния метод ", жалва се той тогава.

Днес обаче е същински оптимист. „ Сега към този момент сме на стартова позиция. Ще бъде супер – споделя се „ Смъртоносен край “ и е доста тъмен. Но сюжетът е превъзходен и дава супер прочувствен свършек “, споделя режисьорът.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР