Международният пресцентър на предстоящата среща на върха между американския президент

...
Международният пресцентър на предстоящата среща на върха между американския президент
Коментари Харесай

Международният пресцентър в Сингапур ще е в гаражите на Ф-1


Международният пресцентър на идната среща на върха сред американския президент Доналд Тръмп и севернокорейския началник Ким Чен Ун на 12 юни в Сингапур ще бъде ситуиран в постройката, употребена за гаражи по време на „ Формула 1 “, заяви вестник „ Стрейт таймс “. Помещенията към този момент са преустроени за потребностите на публицистите. Те са разпределени на няколко зони – за работа, за взимане на изявленията, за интернет, ресторант и ъгъл за отдих.

Сградата е издигната през 2007 година на повърхност от 23 000 кв. м. Стойността на плана бе от порядъка на 40 млн. $. Когато се организира надпреварата „ Формула 1 “ там има 36 гаража за 12-те екипа във „ Формула 1 “, център за ръководство на гонките и място за подиум на спечелилите.

Сградата се намира в деловата част на Сингапур, наоколо до която се намира една от най-известните забележителности на Сингапур – виенското колело Singapore Flyer, което е второ по височина в света. В съседство е хотел „ Марина бей сандс “ – прочут с големия и басейн на покрива.

По-рано дипломатически източници оповестиха, че в Сингапур за срещата се чака да дойдат към 5 000 представители на медиите. /ТАСС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР