Любимата на българи Гърция, която е предпочитана дестинация по времето

...
Любимата на българи Гърция, която е предпочитана дестинация по времето
Коментари Харесай

Ако сте тръгнали към Гърция за почивните дни, трябва да имате едн...

Любимата на българи Гърция, която е желана дестинация по времето на почивните дни и посъбраните отпуски около празниците, този път може да сътвори усложнения на туристите.

 

Съседите ни напряко си останаха без Първи май, защото от ранните часове на срядата започна по места огромна транспортна стачка. Очаква се тя да парализира страната.

 

Работещите в железниците оповестиха 24-часова стачка, което ще засегне придвижването на метрото, трамваите и електрическата железница. Автобусите ще обслужват пасажери от 9:00 до 21:00 часа. Корабите ще останат в пристанищата поради стачката на Общогръцката федерация на моряците, която ще стартира в 00:01 ч. на 1 май и в 12:00 ч. сутринта на същия ден, предаде NOVA.

На Граничен контролно-пропусквателен пункт " Кулата " към този момент са се образували опашки. Водачите рано сутринта изчакват към 30 минути, чака се денем да премине по-тежкият поток от коли и задръстването да стане съществено. Пътуващи към Гърция българи споделят, че не се тормозят от стачката, тъй като не се обрисува да употребяват услугите на гръцкия обществен превоз, пътувайки с персонални коли.  
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР