Международният автомобилен салон София 2017 ще отвори врати от 14-ти

...
Международният автомобилен салон София 2017 ще отвори врати от 14-ти
Коментари Харесай

Лимузини и SUV-модели ще блестят на Автосалон София 2017

Международният авто салон " София 2017 ще отвори порти от 14-ти до 22-ри октомври в " Интер Експо Център " в София, като дава обещание да бъда най-голямото ревю за последните 25 години. Над 300 автомобила и мотоциклета от 40 марки, повече от 50 автомобилни министър председатели и софтуерни новости, над 14000 кв.м. изложбена повърхност, над 65 фирми-изложители и 85 автомобила за тест драйв чакат посетителите, които ще могат да си тръгнат и с награди от салона.
Основното, на което натъртват вносителите на коли, са първокласните модели и SUV-машините. Особено дейни в първия клас са представителите на немското трио - Audi, BMW и Mercedes-Benz, които ще изложат коли с цена от близо 400 000 лева


Една от впечатляващите министър председатели на автомобилния салон в София ще бъде новото Audi А8. Това ще е едно от първите му представяния в Европа, единствено месец след международния му дебют на автосалона във Франкфурт. Четвъртото потомство на модела е един от първите коли в в този момент, оборудван със система за самостоятелно придвижване. Новото Audi A8 дебютира с два V-образни 6-цилиндрови мотора – 3.0 TDI с оптималната мощ 286 к.с. и 3.0 TFSI бензин с 340 коня.


BMW Group България ще показа неповторимата суперспортна версия на Серия 7 - BMW M760Li xDrive. Новият флагман на баварците се задвижва от 6,6-литров бензинов мотор M Performance, който развива мощ от 610 к.с. и оптимален въртящ миг от 800 Нм. Моторът разполага с технологията M Performance Twin Power Turbo, която разрешава ускоряване от 0 до 100 км/ч за единствено 3,7 секунди, а с опционалния пакет M Driver оптималната скорост е електронно лимитирана до „ скромните” 305 км/ч. Цената на BMW M760Li xDrive с всички екстри е 396 200 лв..
Само месец след автосалона във Франкфурт, своята премиера в България ще направи новото първокласно BMW Серия 6 Gran Tourismo. То предлага композиция сред от вътрешно съоръжение, гъвкава функционалност и грациозен състезателен дизайн, наподобяващ купе. Благодарение на олекотената структура, тежестта е намалено приблизително с към 150 кг, спрямо предходния модел.


На ревюто в София ще забележим и обновената S-класа на Mercedes-Benz във версията S 400 d 4Matic L. В оборудването на флагмана на марката са включени както нови, по този начин и познати, само че усъвършенствани системи за сигурност и асистенти на лидера. Сред тях са нововъведението за самостоятелно придвижване с опция за престрояване и „ общуване” с други транспортни средства на пътя, както и функционалност за автоматизирано паркиране. Тя може да се задейства от смарт телефона, като не е нужно водачът да бъде в колата.


Японските компании също ще зарадват почитателите със скъпи и впечатляващи машини. Най-ярката премиера на щанда на Infiniti ще бъде напълно новото спортно купе Q60, чието задвижване е поверено на 3,0-литров V6 битурбо мотор с два разновидността на мощ - 300 к.с. или от 405 к.с. Тягата се предава на колелата посредством 7-степенна автоматизирана скоростна кутия. Системата за двойно задвижване изпраща 100% от въртящия миг към задните колела, а в случай че те пробуксуват, въртящият миг се разпределя сред предната и задната оси, в съответствие 50:50.
Футуристичното купе Lexus LC 500h ще направи своя дебют в България единствено 2 месеца след старта на продажбите му в Европа. Изцяло новото купе минава откритите граници на познатата до момента хибридна система и показва първата в света софтуерна иновация Multi Stage Hybrid. Тя съчетава 3,5-литров бензинов V6 мотор и хибридна трансмисия с два мотор генератора, след която е прибавен 4-степенен редуктор. Общият резултат е 10-степенна хибридна автоматизирана трансмисия, която предава систематичната мощ от 359 к.с. към задните колела.


На салона в София ще можем да усетим и английски разкош и финес. На щанда на „ Мото Пфое “ звездата на ревюто ще бъде най-новият член в фамилията на Range Rover – Velar. Луксозният SUV е основан да запълни „ бялото поле “ сред Range Rover Evoque и Range Rover Sport. Velar предлага равнища на проходимост и разкош, непознати до момента в сегмента на средноразмерните високопроходими коли.
На софийското автомобилно ревю за първи път в България ще бъде показан и най-новият член в фамилията на английската марка – Jaguar E-PACE.. Това е 5-местен стилен SUV с въодушевяващ дизайн и динамичност на състезателен автомобил. Най-новото попълнение в гамата на Jaguar е за българския пазар, където цената му стартира от 63 000 лв. с Данък добавена стойност.


В " Интер Експо Център " ще бъде изложено и новото потомство на шведския кросоувър XC60, който впечатлява с атлетичен контур, първокласен скандинавски интериор, функционален салон и богата гама мощни, само че екологични мотори. Цените на новото Volvo XC60 стартират от 90 790 лв. за модела D4 2.0 AWD, а най-скъпият хибриден вид T8 2.0T AWD започва от 126 870 лв. и доближава до 153 000 лева

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР