Международната общност обръща голямо внимание на адаптирането на политиката на

...
Международната общност обръща голямо внимание на адаптирането на политиката на
Коментари Харесай

Съживяването на китайските градове носи положителна енергия за света

Международната общественост обръща огромно внимание на адаптирането на политиката на Китай за предварителна защита и надзор на епидемията от COVID-19. В началото на новата 2023 година възобновената жизнеспособност на огромните китайски мегаполиси като Пекин и Шанхай се смята за значим знак за цялостното възобновяване на Китай.

С използването на ограничения за предварителна защита и надзор на научна основа, увеличение на равнището на имунитета на популацията, устойчивостта на здравната система и точността на обществените и здравните интервенции, Китай навлиза в нов стадий на преодоляване на епидемията.

Китайското държавно управление сложи преди всичко здравето и живота на хората, подхваща прецизни ограничения за предварителна защита и надзор по теоретичен метод и в допълнение и постоянно ги усъвършенства и поправя съгласно измененията на епидемиологичната обстановка, вследствие на което в оптималната степен съумява да отбрани здравето на хората.

На неотдавнашно заседание на Централен комитет на ККП бе обрисуван проект за икономическото развиване през 2023 година, който се концентрира върху „ по-ефективното съгласуване на политиките за предварителната защита на епидемията и за общественото и икономическо развиване “. С тези ограничения стопанската система и обществения живот в страната безусловно ще се възвърнат към естественото напълно скоро.

Съживяването на мегаполисите в Китай е мощен тласък за целия свят. Американският седмичник Barron`s разяснява, че Китай е единствената огромна стопанска система в света, която се чака да реализира позитивен напредък следващата година. Това ще помогне за предотвратяването на световна криза и ще способства за възобновяване на международната стопанска система.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР