Международен екип от лекари, посещаващи болница в централна Газа, беше

...
Международен екип от лекари, посещаващи болница в централна Газа, беше
Коментари Харесай

Лекари, които посещават болница в Газа, разкриват „покъртителни“ подробности за въздействието на войната върху палестинските деца

Международен екип от лекари, посещаващи болница в централна Газа, беше квалифициран за най-лошото. Но ужасяващото влияние, което войната на Израел против Хамас оказва върху палестинските деца, към момента ги оставя зашеметени.

Едно малко дете умря от мозъчна контузия, породена от израелски удар, който счупи черепа му. Неговата братовчедка, бебе, към момента се бори за живота си, като част от лицето й е отнесена от същия удар.

10-годишно момче, което не е обвързвано с него, изкрещя от болежка за родителите си, без да знае това те бяха убити при удара. До него беше сестра му, само че той не я позна, тъй като съвсем цялото й тяло беше покрито с изгаряния. Хасан, педиатричен доктор по интензивно лекуване от Йордания, след 10-часова нощна промяна в болница Al-Aqsa Martyrs в град Деир ал-Балах.

Хадж-Хасан, който има богат опит в Газа и постоянно приказва за опустошителните последствия от войната, беше част от екип, който неотдавна приключи двуседмичен престой там.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР