Между еуфорията около розовото и отминаващата актуалност на зеленото оранжевото

...
Между еуфорията около розовото и отминаващата актуалност на зеленото оранжевото
Коментари Харесай

10 стайлинг идеи в оранжево, един от цветовете на лято 2023

Между еуфорията към розовото и отминаващата новост на зеленото оранжевото някак си проправи път това лято. Не толкоз крещящо, какъвто е самият цвят, само че пък много елегантно и доказателството е в няколко street style визии от Париж и Седмицата на модата от предишния месец. Някои дефинират неговото завръщане като носталгия по 70-те, други като блян за благополучие, а ние бихме споделили, че е онази доза прохлада, от която летният дрешник постоянно има потребност.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Karo Dall (@karodall)

Веднъж поп, постоянно поп - оранжевото се носи на стилната сцена, а дизайнерите откриват в него ентусиазъм от една отминала ера. „ Този ​​цвят и като цяло стилът на 70-те ни връща към една топла и успокояваща епоха, наситена с доста изкуство и нехаен живот, изключително във Франция и Италия, мислейки по-специално за Saint Laurent и Gucci “, удостоверява Томас Зилберман, фешън специалист в офиса на Carlin International.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Lucy Williams (@lucywilliams02)

Но пък няма по какъв начин да не обърнем внимание и на въздействието на този ослепителен цвят, който от време на време съумява да ни измъкне от безпокойството и напрежението. Според ловеца на трендове Елизабет Лериш " цветът в действителност е мощен антидот против рецесиите, само че също по този начин и против наклонността към стандартизиране на интернационалните естетически кодове ". „ Оранжевото се класифицира като топъл цвят, само че прелива към кестеняво или кафяво, когато е по-наситено или към бежово, когато е по-малко наситено и по-светло “, пък написа Мишел Пастуро, експерт по история на цветовете, в своя текст Le Petit Livre des couleurs.

Това лято го виждаме най-много под формите на рокли, които елегантно се съчетават със сандали и сламени кошници. Оранжевото доста подхожда и на летните плетива, които този сезон са тоталния шлагер, още веднъж като допълнение на тази 70-рска вълна за топлите месеци. Но пък умерено може да го използваме и единствено като аксесоар – чанта, обувки, шапка или украшение, изключително в случай че сме облечени в бяло или неясно жълто. Затова пък по-смелите могат да го включват в смели color block комбинации с розово, алено и синьо.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Grece Ghanem (@greceghanem)

 
Най-елегантните стайлинг хрумвания за най-любимия ни август

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР