Между другото, не се притеснявайте от пазарната лудост. Продължавайки да

...
Между другото, не се притеснявайте от пазарната лудост. Продължавайки да
Коментари Харесай

Мъск: Не се притеснявайте от пазарната лудост

" Между другото, не се тормозете от пазарната полуда. Продължавайки да демонстрираме чудесно показване, пазарът ще оцени това ", споделя Илон Мъск в разпратено до чиновниците си писмо, което е било доказано от Reuters. " Дългосрочно, аз имам вяра, че Tesla ще бъде най-ценната компания на Земята ".

От Reuters разясняват, че анонса на Мъск идва на фона на срив от съвсем 70% в акциите на компанията, като съществени аргументи за което от организацията показват понамалелият потребителски ентусиасиазъм, както и разсейването на Мъск със странични за автомобилната компания действия и по-конкретно придобиването и уговорката на Илон към обществената мрежа Twitter.

В разпратеният имейл, Мъск приканва чиновниците си да ускорят доставките на електрически автомобили за края на сегашното тримесечие, като се надява да засилва в допълнение бизнеса с отстъпки и стратегия за гратис зареждане в Съединените Американски Щати и Китай.

" Моля, дайте всичко от себе си през идващите дни и в случай че е допустимо подпомагайте доставките непринудено. Това ще бъде от същинско значение ", споделя Мъск в писмото.

От Reuters разясняват, че анализатори на Morgan Stanley считат, че от обстановка през последните две години с търсене надхвърлящо предлагането, 2023 година ще премине под знака на наличия надхвърлящи търсенето.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР