Между Доналд Тръмп и Бойко Борисов се получи химия. Това

...
Между Доналд Тръмп и Бойко Борисов се получи химия. Това
Коментари Харесай

Мермерски: Тръмп и Борисов се харесаха много

Между Доналд Тръмп и Бойко Борисов се получи химия. Това сподели в утринния блок на БТВ Йонко Мермерски, който беше преводач на срещата в Белия дом сред българския министър председател Бойко Борисов и американския президент Доналд Тръмп.

" В срещата сред Тръмп и Борисов нямаше сложни моменти. Двамата доста се харесаха и съгласно мен това си пролича.

За мен Тръмп напълно вярно желае всяка страна членка на НАТО да носи своя товар. България в това отношение седи извънредно добре. Моментът е доста прекрасен за задълбочаване на връзките сред България и Съединени американски щати. Интересното е, че постоянно, когато превеждам на американските президенти, те са в развой на импийчмънт. Убеден съм, че и този път тази процедура няма да успее ", разкри Мермерски, който работи с Държавния департамент от началото на 90-те години.

" Аз съм последовател на Тръмп в качеството му на това, че е ефикасен президент и извършва обещанията си, като най-важното е, че усили работните места и безработицата сега е на рекордно ниски равнища.

Категоричен съм, че Тръмп ще завоюва идващите президентски избори. Демократите не стопират да вършат гаф след гаф.

Тръмп съумява и да ги брандира доста добре.

Майкъл Блумбърг към този момент е Малкият Майки. Всички го знаят по този начин. Тръмп му се подиграва за ниския растеж. Малко е гадничко, само че прякорите, които Тръмп измисля на демократите, им пасват.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР