Мегазвездата Алла Пугачова окончателно би шута на Владимир Путин. След

...
Мегазвездата Алла Пугачова окончателно би шута на Владимир Путин. След
Коментари Харесай

Алла Пугачова би шута на Путин

Мегазвездата Алла Пугачова дефинитивно би шута на Владимир Путин. След като излезе с остро изказване против президента, искайки и тя като брачна половинка си да бъде оповестена за задграничен сътрудник,  в този момент певицата напряко е напуснала Русия с еднопосочен билет. Това твърди вестник " Известия “. По информация на изданието тя е отпътувала за Тел Авив с еднопосочен билет, съпроводена от децата си.

През пролетта изпълнителката още веднъж хвърча за Израел със брачна половинка си Максим Галкин, който е приет за самостоятелен задграничен сътрудник, и децата си. Там фамилията има първокласно имение, което съгласно осведомени коства минимум 6 милиона $.
-->
В края на август Пугачова се завърна в Русия, а по-късно мъжът й Галкин беше приет за непознат сътрудник. Министерството на правораздаването уточни, че художникът е разгласил антируски изказвания в обществените мрежи и също така има източник на финансиране в Украйна. Галкин обаче не се съгласи с новия си статус.

В отговор Пугачова изиска също да бъде включена в листата на задграничните сътрудници и съобщи, че е безсмислено да се изпращат млади мъже на гибел в Украйна поради " илюзорни цели ". Тогава от Кремъл се въздържаха да разясняват дейностите й.

Източник на " Известия “ обаче твърди, че по-късно изказване певицата се ревизира по закона за дискредитация на съветската войска.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР