Меган Маркъл стана първата личност от съвременната история на британското

...
Меган Маркъл стана първата личност от съвременната история на британското
Коментари Харесай

Меган Маркъл се записа в историята с гласуване на изборите в САЩ

Меган Маркъл стана първата персона от актуалната история на английското кралско семейство, гласувала в изборите за президент на Съединени американски щати. 39-годишната американка е упражнила правото си на избор преди седмици, съобщи NBC.

Заедно със брачна половинка си принц Хари Маркъл е в град Санта Барбара, щата Калифорния, откакто по-рано тази година взеха решение да разгласят финансовата си самостоятелност от Бъкингамския замък и да заживеят в Америка със сина си Арчи. Това разрешава на херцозите на Съсекс да разискват по-свободно значими тематики като изборите.

Не е ясно дали актрисата е гласувала по пощата или в изборна секция. Откакто се върна в Калифорния, тя постоянно изяснява смисъла на гласуването и прикани гласоподавателите да се включат в него.

„ Меган е американка доста дълго преди да стане кралска персона “, сподели източник за „ Ню Йорк Поуст “. „ Тя не би пропуснала да гласоподава на тези избори, без значение къде живее “, добави още той.

Принц Хари не е дал своя вот, защото към момента е английски жител, само че изрази поддръжката си към претендентите от Демократическата партия, Джо Байдън и Камала Харис.

 
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР