Меган Маркъл скоро ще се присъедини към принц Хари на

...
Меган Маркъл скоро ще се присъедини към принц Хари на
Коментари Харесай

Меган заряза Арчи в Канада за ужас на кралицата

Меган Маркъл скоро ще се причисли към принц Хари на Острова за последните си кралски отговорности. Твърди се обаче, че тя ще остави сина си Арчи в Канада, където той ще бъде под грижите на детегледачката и приятелката на Маркъл – Джесика Мълроуни. От „ Sunday Times “ предадоха, че Елизабет II и принц Филип били тъжни от новината, тъй като по този начин и не можаха да прекарат задоволително време с новото си внуче преди Мегзит и не знаят по кое време отново ще имат опцията да го видят. От „ The Sun “ допълват, че решението на херцозите на Съсекс да оставят сина си у дома ще им коства спомагателни 50 хиляди паунда за защита.

Междувременно стана ясно, че първата медийна поява на Меган след Мегзит ще бъде на събитието „ Мет Гала “ през май. Очаква се херцогинята да се появи без брачна половинка си, а в компанията на редактора на „ Vogue “ Едуард Енинфъл.

„ Шоуто е единствено за елита и Меган е на върха в листата с посетители. Тя има намерение да дефилира даже и без Хари, с цел да възвърне мястото си в Холивуд “, разяснява неизвестен източник.

Кралската снаха крие и различен номер под шапката си. След като се разчу, че херцогинята е подписала с Дисни за озвучаване на анимационни филми, в този момент се спекулира, че тя се готви да дебютира и като супергерой. Източник твърди, че е заръчала на сътрудника си да й търси роля в жанра – желала да взе участие във филм с доста артисти.

„ Меган се готви за серия от срещи в Холивуд. Тя желае да се включи в супергеройска продукция – или да озвучава, или да играе. Тя знае, че няма по какъв начин да получи основна роля, тъй като въпреки всичко си остава Меган Маркъл. За това желае да се причисли към план с огромен състав – високоплатена компания, в която няма да е център на вниманието “, споделя представителят.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР