Меган Маркъл ще получи обезщетение от една британска лира от

...
Меган Маркъл ще получи обезщетение от една британска лира от
Коментари Харесай

Една британска лира струват претенциите на Меган Маркъл

Меган Маркъл ще получи обезщетение от една английска лира от таблоида " Mail on Sunday ", съобщи Асошиейтед прес. Британски съд реши, че изданието е нарушило персоналното пространство на херцогинята на Съсекс.

Сумата беше разкрита от английския в. " The Guardian ", откакто преди 10 дни " Mail on Sunday " реши да се откаже от обжалване на правосъдното решение и разгласява известие, с което призна, че Маркъл е спечелила делото.

Обезщетението от една английска лира покрива единствено претенциите на херцогинята за нарушение на персоналния живот. Таблоидът ще заплати и друга сума, чийто размер не се прецизира, за нарушение на авторски права и адвокатски възнаграждения, заяви в. " Гардиън ", базирайки се на правосъдни документи.

В публикуваното от " Mail on Sunday " известие на 26 декември се споделя, че " финансовите средства са контрактувани ", само че без повече детайлности.

Меган Маркъл заведе дело против издателя " Associated Newspapers ", откакто " Mail on Sunday " отпечата фрагменти от писмо, написано от нея до татко й през август 2018 година, три месеца след сватбата й с принц Хари. Тя настояваше, че това е нарушение на неприкосновеността на персоналния живот и авторските й права.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР