Меган Маркъл се завърна в Лондон. Рамо до рамо с

...
Меган Маркъл се завърна в Лондон. Рамо до рамо с
Коментари Харесай

Великобритания никога няма да ѝ прости: Меган получи грубо отношение от поданиците

Меган Маркъл се завърна в Лондон. Рамо до рамо с принц Уилям и Кейт, когато придружи обичания си Хари на разходка пред Бъкингамския замък. Сякаш светът беше спрял да се върти и враждуващите братя и още по-враждуващите им съпруги загърбиха всичко и се сплотиха в памет на кралица Елизабет Втора.

Но макар че Кейт и Уилям бяха склонни да застанат до Меган и да „ не помнят “ за всички тежки обвинявания, с които ги атакува обществено, Англия като че ли не може да ѝ елементарни. Защото, да си го кажем почтено, тя беше американката, която реши, че може да се опълчи и да внесе ужас в монархията, само че кралицата ѝ сподели, по допустимо най-красивия и грациозен метод, че това е невероятно. И въпреки всичко – Англия няма да елементарни на Меган и това пролича доста ясно по време на обиколката на кралската четворка през уикенда.

 кейт мидълтън, принц уилям, принц хари, меган маркъл

Тогава Уилям и Кейт, Хари и Меган минаха дружно сред тълпите от англичани, които бяха пристигнали да ги поздравят и отделиха особено внимание на всички, положили цветя и картички пред Бъкингамския замък. Всъщност, никой не очакваше херцозите на Съсекс, само Уилям и Кейт, само че актрисата и абдикиралият принц се появиха изненадващо, откакто принцът на Уелс особено ги е поканил предходната вечер. И светът се усмихна, защото общата им поява наподобява като първата крачка към изглаждане на жестокия спор посред им.

И въпреки всичко – някои жители на Лондон демонстрираха доста ясно, че Меган в никакъв случай няма да бъде призната добре от народа на Англия. Потвърждение на думите ни е една дама, застанала на първи ред измежду благопожелатите, която изрично отхвърли да стисне ръката на Маркъл. С две думи – много неуместен за херцогинята на Съсекс миг. Всъщност, историята не познава различен сходен случай.

Клипчето по какъв начин Меган подава ръка на жена от публиката и не получава назад привет се популяризира мълниеносно в мрежата. Дамата даже не поглежда херцогинята, която стои безусловно на сантиметри пред нея и чака да я поздрави. И въпреки това да е грациозен удар под кръста за самочувствието на брачната половинка на Хари, тя не наподобява впечатлена от неловката обстановка и просто продължава напред решително измежду тълпата.

" Oh my gosh, I was not expecting them to be there. "

CNN's caught up with the girl who got a hug from the Duchess of Sussex, Meghan Markle. She said she wanted to show the Duchess that " she is welcome here... "
— Connect the World (@CNNConnect)

Любопитен факт е обаче, че реакцията на народа на Англия, когато види Меган е много спорна – някои отхвърлят да се здрависат с нея, други ѝ подаряват цветя, трети я прегръщат. В мрежата изтече още един видеоклип, на който тийнейджърка прегръща мощно Маркъл. Малко след случката момичето изясни, че желала да покаже на брачната половинка на Хари, че към момента е добре пристигнала в Лондон след всичко, случило се през последните години.

 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР