Меган Маркъл направи принц Хари по-добър. Това твърди Шон Смит,

...
Меган Маркъл направи принц Хари по-добър. Това твърди Шон Смит,
Коментари Харесай

Писател разкри как Меган е промерила Хари

Меган Маркъл направи принц Хари по-добър. Това твърди Шон Смит, създател на биографичната книга за към този момент някогашната херцогиня на Съсекс „ Меган, неразбраната ”, заяви Daily Star.

 

Според Смит Маркъл е украсила кралското семейство с харизмата си, която липсва там. „ Тя е величествена жена, само че беше показана напълно друго. За благополучие хората към момента имат опция да схванат каква е тя в действителност, споделя писателят.

Не желая да подценявам членовете на кралското семейство, принц Уилям, Кейт и другите, просто Меган има напълно друг витален опит. Мисля, че Меган донесе в живота им това, което в този момент им липсва, добавя Смит.

По-рано различен създател на книги за английското кралско семейство Кейти Никол обществено се усъмни в раздора на семейството и отхвърли внушенията за влошени връзки сред Хари и баба му кралица Елизабет II. Според Никол кралицата постоянно комуникирала с Хари и Меган посредством видеовръзка.

От 1 април 2020 година Хари и Меган престанаха да употребяват привилегиите на членове на кралското семейство. Те изгубиха купите си, реалокираха се в Съединени американски щати, партнираха си с Netflix и Spotify и реализираха финансова самостоятелност от кралското семейство.

Очаква се двойката да се срещне с кралицата през март, с цел да разиска бъдещия им статус. Елизабет II ги предложения да отпразнуват рождения й ден.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР