Меган Маркъл изглежда е начертала план, по който да се

...
Меган Маркъл изглежда е начертала план, по който да се
Коментари Харесай

Хари да му мисли, разкриха коварен план на Меган

Меган Маркъл наподобява е начертала проект, по който да се раздели със брачна половинка си принц Хари, съгласно кралски специалист.

Анджела Левин, кралски биограф и човек, който познава Хари отдавна, означи, че Меган не го поддържа обществено в последните негови изяви и това е “голям знак “, че тя завършва нещата “бавно “.
-->
Левин, която беше един от първите кралски специалисти, които показаха пукнатината в брака в Съсекс, твърди, че някогашната актриса от Suits “вероятно прерязва веригата лека-полека, тъй че да не наподобява, че и тя е направила всичко внезапно ”, пише woman.bg.

Коментарите пристигнаха, откакто Меган беше видяна без сватбения си пръстен в обява в Instagram, само че източници твърдяха, че пръстенът е отишъл за корекция.

Миналия месец Левин сподели по време на диалог със Sky News Australia, че Меган “никога не е била до Хари, когато той се е нуждаел най-вече от нея “.

Левин сподели, че преди този момент Меган постоянно беше залепена за него, държейки го за ръката и прегръщайки го непрестанно, още до момента в който двамата бяха членове за кралското семейство и това не беше част от протокола на монархията.

За проблеми в семейство Съсекс се заприказва преди няколко месеца, когато плъзнаха слуховете, че принц Хари постоянно отскача до хотел отвън имението си в Монтесито, с цел да си почива от напрежението вкъщи. Малко по-късно пък двойката понесе и финансов удар - стрийминг колосът Spotify реши да приключи контракта си с тях.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР