Меган Маркъл и принц Хари определено са на път да

...
Меган Маркъл и принц Хари определено са на път да
Коментари Харесай

Кралското семейство отново показа на Меган и Хари, че са никои - ето какво се случи

Меган Маркъл и принц Хари несъмнено са на път да изгладят връзките си с членовете на кралската фамилия, само че наподобява, че преди този момент ще би трябвало да изтърпят някои унижения. Херцозите на Съсекс към този момент демонстрираха пред света, че са подготвени да застанат един до друг с принц Уилям и брачната половинка му Кейт макар тежките нападки, които им отправяха през последните две години. Принцът и принцесата на Уелс пък първи подадоха ръка на Меган и Хари, само че несъмнено нищо не е същото както преди. 

Утре ще бъде последният ден преди погребението на кралица Елизабет Втора. Той ще приключи с формален банкет на международни водачи и задгранични кралски особи в Бъкингамския замък. Всички членове на семейството ще участват, с цел да почетат за следващ път паметта на Нейно Величество, само че наподобява, че Меган и Хари няма да имат място на събитието. 

 уилям, кейт, меган, хари

Любопитен факт е, че херцозите на Съсекс получили покана от крал Чарлз Трети и Камила по-рано тази седмица, само че през днешния ден от двореца бе обявено, че на мероприятието ще участват само " работещите членове на кралската фамилия ". А знаем, че Хари и обичаната му публично не са от тях. 

 принц Хари, Меган Маркъл

Сред гостите на следващия ден се чака да бъдат Джо Байдън, Еманюел Макрон и Джъстин Трюдо. Световни водачи, както и кралски особи от други страни ще бъдат посрещнати в двореца от принцът и принцесата на Уелс. 

 
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР