Меган и Хари най-накрая дръзнаха да отлетят за Лондон, като

...
Меган и Хари най-накрая дръзнаха да отлетят за Лондон, като
Коментари Харесай

Затова ли си тръгнаха толкова бързо? Кралицата порязала жестоко Меган и Хари на юбилея си

Меган и Хари най-сетне дръзнаха да отлетят за Лондон, като мотивът за визитата им бе платиненият празник на кралица Елизабет Втора. Макар и мнозина да се съмняваха, херцозите на Съсекс въпреки всичко почетоха Нейно Величество, даже я срещнаха с щерка им Лилибет, която навърши една годинка в събота. Но не остана неусетно тихото им изплъзване от тържествения свършек на 4-дневните празненства в чест на Елизабет. Принц Хари, Меган и двете им деца се качиха на самолета за Съединени американски щати часове преди грандиозния край и това породи голям брой въпроси.

Също по този начин кралските новобранци имаха единствено едно публично присъединяване през четирите дни, само че истината е, че най-любопитните неща са се случили зад затворените порти на замъка Уиндзор. Именно там кралица Елизабет се срещнала с правнучка си Лилибет, като имала едно изискване за Меган и Хари. Тя изрично е забранила запознанството ѝ с детето на херцозите, както и първата ѝ среща с Арчи от три години насам, да бъде снимано от фотограф.

 кралица елизабет втора

Дали поради влошеното ѝ здраве, дали поради склонността на Меган и Хари да изваждат кралски секрети на показ и да компрометират членовете на фамилията, или и поради двете, Елизабет изцяло отказала да се снима с правнуците си, както и с херцозите на Съсекс.

Не е известно дали Меган и Хари не са взели преждевременно решение в отговор на това и да са посочили неодобрението си, като просто са отлетели без да уважат последното събитие от празниците за юбилея. Но едно е реалност - Нейно Величество несъмнено знае по какъв начин да сложи всекиго на мястото му, даже и личния си внук.

 меган маркъл, принц хари

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР