Меган и Хари може да са големите аутсайдери на кралското

...
Меган и Хари може да са големите аутсайдери на кралското
Коментари Харесай

Кралски вълнения: Ето как реагирал Чарлз, когато видял Лилибет за пръв път

Меган и Хари може да са огромните новобранци на кралското семейство, само че истината е, че в очите на кралица Елизабет Втора и принц Чарлз те постоянно са добре пристигнали на британска земя. Или най-малко по този начин издават кралските източници, които разкриха по какъв начин е реагирал Чарлз, когато се е срещнал с внучка си Лилибет по време на тържествата по случай платинения празник на Елизабет.

Припомняме ви, че в първите дни на месеца Англия означи 70 години от възкачването на Нейно Величество на трона с 4-дневни церемонии и концерти. Тогава Меган и Хари кацнаха в Лондон, с цел да бъдат част от празника и да почитат Елизабет Втора. Те обаче нямаха публична роля в тържествата, а бяха поканени само като посетители от фамилията. И въпреки да не демонстрираха децата си Арчи и Лилибет тогава, те също са участвали, с цел да прекарат време с кралските си родственици и най-много тяхната прабаба.

 Меган Маркъл, принц Хари

Според кралски източници, срещата сред Арчи, Лилибет, Чарлз и Елизабет е била извънредно топла и прочувствена, въпреки и да бе неразрешено тя да бъде увековечавана в фотоси. Това беше първият път, в който Чарлз и майка му се срещнаха с първородния наследник на Меган и Хари от 2 години насам. А за Лилибет - това бе първото ѝ посещаване във Англия.

Меган и Хари напуснаха острова и се откриха в Съединени американски щати през 2020 година и оттогава съвсем не са пътували до Англия. Дъщеря им Лилибет се роди на американска земя и се срещна с останалите членове от кралското семейство едвам година, откакто се появи на бял свят.

На срещата, несъмнено, е участвала и Камила, която също е била доста щастлива, че вижда Меган и Хари и техните наследници. Въпреки всички обвинявания и компликации в връзките, най-много сред херцога на Съсекс и татко му.

 Камила, принц Чарлз

Кралските източници издават, че Чарлз е бил извънредно прочувствен и се е чувствал прелестно от срещата си с Лилибет и Арчи. Кралицата, на която е кръстена дъщерята на Меган и Хари, също. А най-хубавият миг бил рожденият ден на Лилибет, който всички посрещнали дружно в тогавашния дом на херцозите на Съсекс - Фрогмор Котидж.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР