Медийно-олигархичният кръг на Иво Прокопиев за пореден път тиражира лъжи,

...
Медийно-олигархичният кръг на Иво Прокопиев за пореден път тиражира лъжи,
Коментари Харесай

ДПС: Медийно-олигархичният кръг на Иво Прокопиев за пореден път тиражира лъжи за Движението

Медийно-олигархичният кръг на Иво Прокопиев за следващ път тиражира неистини, които целят да създадат внушения по адрес на Движение за права и свободи. Това оповестиха от Движението на брифинг в Народното събрание.

Поредни внушения и неистини се тиражират от медийно-олигархичния кръг на Иво Прокопиев. А точно - че фрагменти на Движение за права и свободи ще управляват ВиК холдинга, съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи и на Парламентарната група на Движението Халил Летифов.

В конференцията участваха още зам.-председателят на Движение за права и свободи Станислав Анастасов, зам.-председателят на ПГ на Движение за права и свободи Хамид Хамид и националният представител Имрен Мехмедова.

Ние от Движението за права и свободи настояваме министърът на районното развиване да уволни тези фрагменти, да уволни всички фрагменти, които ръководят обществен запас и са свързани с Движение за права и свободи, чийто автограф или глас взема решение нещо. И с това да прекратим всички тези внушения по адрес на Движение за права и свободи, съобщи Летифов.
Това са неистини, които за следващ път целят да създадат внушения по адрес на Движение за права и свободи, безапелационен бе Халил Летифов.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР