Медийният ми образ съвпада с този в живота. Най-голямата истина,

...
Медийният ми образ съвпада с този в живота. Най-голямата истина,
Коментари Харесай

Най-тежкото признание в живота за Алекс Раева

„ Медийният ми облик съответствува с този в живота. Най-голямата истина, която съм схванала за себе си е, че това ми е вярната игра и се веселя, че не съм залитнала да строя измислени лица “.

Това сподели Алекс Раева в интервю пред Woman.bg.

Тя признава, че преди години се взела насериозно, само че това бързо завършило. „ Измъкването от визията, че съм огромна звезда беше дълъг развой.

Животът трябваше да ме нашамари, да стъпя на земята и да осъзная коя съм - едно обичайно пеещо момиченце от " Младост " 2, а не Валя Балканска, чийто глас обикаля из Космоса. В началото на своята кариера изпадах в страна превъзбуда и неестествено положение, когато излизах пред камера.

Говорех невероятни нелепости и се държах като Лили Иванова. Та, аз съм на 20, таман съм станала беквокалистка в " Ку-ку бенд " и в едно телевизионно изявление, полегнала на диванчето, като Бионсе при Джими Фалън, давам отговор на въпроса дали съм пяла национална музика. И се изцепвам: " Не съм пяла доста национално, само че няколко пъти съм пяла " Излел е Дельо Хайдутин " и са ми целували ръка! "

След време, като го гледах и осъзнах каква дрисла съм била, ми идеше да взема една карабина и да се гръмна “. Раева, която гледахме и в „ Черешката на тортата “е чудесна стопанка и обича да си хапва. „ Най-обикновената ми уязвимост е към вкусната храна. Огромни старания ми коства да не изям целия свят, тук и в този момент! Също по този начин, изисквам от хората да вършат нещата по моя метод...тоест верния!

Това мъчи най-много мен. Освен към другите съм доста взискателна и към себе си. И то не в здравословни граници. Самокритична съм, което ме е спирало да се мятам в забавни провокации, тъй като съм мислила, че няма да съм задоволително добра.

 

 

 
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР