Медия платформата на Иван Христов и Андрей Арнаудов – Bulgaria

...
Медия платформата на Иван Христов и Андрей Арнаудов – Bulgaria
Коментари Харесай

Русе е домакин на Bulgaria Wants You

Медия платформата на Иван Христов и Андрей Арнаудов – „ Bulgaria wants you “ – публично разгласи, че провежда последния за тази година кариерен конгрес в Русе. Събитието носи името „ Живот и кариера – за какво в България? “ и ще се състои на 25 ноември (петък) в Канев център, Русенски университет. 

Присъствието е изцяло гратис, само че изисква предварителна регистрация в.

Щастлив съм, че единствено месец след огромното ни събитие в Мюнхен идваме в Русе. В Германия близо 1000 българи посетиха кариерните щандове и лекции. Според допитване, което направихме на място, близо 70% от тях са склонни да се върнат в България при подобаващи работни оферти. Надявам се в Русе хората да научат, че могат сполучливо да се развиват в България вместо да емигрират – както от презентациите на гост-лекторите, по този начин и от другите оферти за работа. Регионални компании към този момент са декларирали своето присъединяване, само че към момента с нас могат да се свържат и други компании от Русе и района, които желаят да се включат като изложители в кариерния конгрес “, показа тв продуцентът Андрей Арнаудов. 

Организаторите към момента не са оповестили имената на лекторите от специфичния панел, само че издават, че ще бъдат нови лица, част от които и с кариера в Холивуд. Традиционно лекторите във форума на „ Bulgaria wants you “ са топ мениджъри, известни и съумели българи и хора, които са впечатлили със своите бизнес истории.

Economic.bg е извънредни медиен сътрудник, дружно с bTV Media Group. 

  
Ако обявата е била забавна и потребна за Вас, не пропускайте да ни последвате в обществените мрежи Фейсбук, LinkedIn, Twitter и Instagram, както и да се запишете за E-mail бюлетина ни.
Източник: economic.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР