Медиите са черногледи много, всички. Има абсолютно всички разрешения. Ние

...
Медиите са черногледи много, всички. Има абсолютно всички разрешения. Ние
Коментари Харесай

Полетът е законосъобразен: Говори пилотът на хеликоптера, който кръжа над Градина

" Медиите са черногледи доста, всички. Има безусловно всички позволения. Ние сме експерти. Това ми е работата, само че, за жалост, не мога да ви давам информация, заради инструкции на инспекционните органи " – това сподели пред Българска национална телевизия Веселин Стоянов, водач на хеликоптера, който кръжа над плаж " Градина " в събота заран.

" Нека да мине, да завърши, всичко е наред. Всички надлежни документи са налице. Полетът е закономерен ", съобщи той.

Според първичната информация от Транспортното министерство не са спазени условията хеликоптерът да лети на най-малко 300 метра над земята. За съответния полет нямало издадено позволение, макар че уредниците на проявата настояват, че гражданската въздухоплавателна администрация са осведомени.

" Понеже множеството хора, които са в сектора, се учудват, че министърът схванал от медиите, а не от личните си подчинени, това си е негова задача да обясни по какъв начин стоят нещата в министерството. Там е ясно, че нещата в Групово дело " Гражданска въздухоплавателна администрация " не са добре и то от години. Не инцидентно някой път и браншът отправяше въпроса за метода, по който се сортират хората, метода за тяхното кариерно развиване, тъй че има и там какво да се работи по въпроса ", сподели Димитър Ставрев, редактор в списание " Клуб авиация ".

Три дни след ексцентричния полет ревизираме още веднъж на плаж " Градина " дали са почистени рекламните 100-доларови банкноти.

" Да имаше, като идвахме насам, намерихме, с лика на Тодор Живков. Бяха две хартийки ", споделя Диляна Кюмурджиева.

" Не съм забелязала да има по плажа сега, аз в този момент си направих много дълга разходка. Предполагам, че се замърсява, аз че не съм видяла на плажа, не значи, че откъм гърба няма да речем ", сподели Дима Бакалова.

" В рамките на деня се постарахме оптимално да почистим, тъй като не ни харесва да работим по този метод и се постарахме колкото се може по-бързо за ден-два към този момент плажът да се почисти оптимално ", сподели Йоана Станчева, избавител на плажа.

Организаторите ни изпратиха видео, с цел да покажат, че банкнотите са от биоразградима хартия, която бързо се разтваря във водата.

Заради хеликоптера, прелетял рисково ниско над къмпинг " Градина ", министърът на превоза в профил от поста основния шеф на " Гражданска въздухоплавателна администрация ".
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР