Медиите редовно публикуват различни прогнози, които понякога дори и да

...
Медиите редовно публикуват различни прогнози, които понякога дори и да
Коментари Харесай

Топ ясновидец плащещо: Иран ще потопи американски самолетоносач, но...

Медиите постоянно разгласяват разнообразни прогнози, които от време на време даже и да звучат необикновено и сензационна към дадения миг, след време стартират да се сбъдват. Неотдавна Daily Express взел прогнози от топ ясновидеца Крейг Хамилтън-Паркър.

Материалът обаче бел загубен в редакцията. Когато се разкрили предсказанията, станало ясно, че думите към този момент са почнали да се сбъдват, оповестяват международни медии, без значение от очертаващото се към този момент помирение сред Съединени американски щати и Иран.

Πpипoмнямe, чe Kpeйг Xaмилтън-Πapĸъp бeшe тoзи, ĸoйтo пpeдвиди, чe Дoнaлд Tpъмп щe дoйдe нa влacт. Toй пpoгнoзиpa и aтeнтaтa в Hицa, ĸaĸтo и peдицa дpyги cъдбoвни cъбития. Meдиyмът e ĸaтeгopичeн, чe тaзи гoдинa щe e гoдинaтa нa изпитaниятa. Πpeдcтoи плaнeтaтa ни дa бъдe зacтигнaтa oт мнoжecтвo cтиxии и бeдcтвия.

Ясновидецът отбелязва, че в идващите две години в Близкия изток ще има спор. Иран ще потопи американски самолетоносач при започване на борбата. Върховните водачи на Иран ще бъдат свалени след отмъщението на Съединени американски щати, които по време на революцията в Азия ще подпишат съглашение с Русия.

Тръмп ще бъде избран отново за втори мандат. Силите му ще се разширят, Америка ще процъфти. Здравето на президента ще се утежни, тъй че работата му ще бъде прекратена за известно време.

Договорът ще бъде подписан и с Англия, която изцяло ще се отдръпна от Европейски Съюз. Кризата ще обхване Европа, няма да засегне Съединени американски щати и Англия. В тези две страни недвижимите парцели бързо ще нарастват, до момента в който в средиземноморските страни ще паднат до нелепи суми.

Търговската война с Китай ще ескалира. В Китай демократичните промени ще бъдат извършени под натиска на революционерите. В Северна Корея водачът ще бъде свален, той ще избяга в Китай.

За една година ще се случат доста трусове. Те ще принудят олимпийските игри да се анулират. Ще има вести за Юпитер и сякаш за контакт с извънземни, чиято тирада ще бъде записана от Вояджър 2.

Думите на екстрасенса към този момент стартират да се сбъдват, тъй че заемът за доверие в него е огромен.

Превод: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР