Медии като Ню Йорк Поуст и Дейли Телеграф разказват изключително

...
Медии като Ню Йорк Поуст и Дейли Телеграф разказват изключително
Коментари Харесай

Умиращо от рак малко момче трогна света с любовта си към семейството и новородената си сестричка

Медии като Ню Йорк Поуст и Дейли Телеграф описват извънредно затрогващата и прочувствена история на дребния Бейли Купър, който умира от рак на Бъдни вечер, единствено месец откакто се ражда сестричката му Мили. От фотосите и описа на родителите му се виждат освен голямата му усмивка, само че и нежната обич към бебето и цялото му семейство макар страданието му.
Едно малко английско момче се бореше с рака, задоволително дълго, с цел да се срещне с новородената си сестричка и да каже на опустошените си родители: " Позволено е да плачете единствено 20 минути. ", написа Дейли Телеграф.

Деветгодишния Бейли Купър се е борила с заболяването в продължение на 15 месеца, само че е твърдо решен да прегърне бебето. Той е малко момче както всички различен, до момента в който докторите му не го диагностицират с нападателна форма на рак. Майка му Рейчъл, която е на 28 година, ражда през ноември и Бейли кръщава дребната Мили. В деня преди да почине, Бейли е сниман, че бебето е в ръце.

Бейли умира на Бъдни вечер, само че родителите му споделят, че се е усмихнал от самото начало, до момента в който е траело лекуването му.

" Не мислехме, че той ще издържи толкоз дълго, само че той беше решен да се срещне с Мили ", споделя Рейчъл.

Когато в края на ноември се ражда Мили, брат й Бейли я прегърна и направи всичко, което би направил един по-голям брат – сменя пелените я, къпе я, пей й.

30-годишният му татко Лий споделя: „ Лекарите споделиха, че ще си отиде преди да се роди Мили. Не го направи. Той се бореше и по пътя към болничното заведение сподели: „ Трябва да я назовем Мили “.

Семейството е знаело, че е малко евентуално Бейли да оцелее, с цел да честват дружно Коледа, само че го предизвиква да напише лист с дарове, които би желал. Родителите му виждат, че те са определени за по-младия си брат, шестгодишния Райли.

Знаейки, че умира, Бейли е възнамерявал и личното си заравяне. Помолил е всички посетители да бъдат облечени в костюми за супергерои.

И когато баба му сподели, че желае да заеме мястото му, Бейли й сподели: „ Това е в действителност егоистично, Нан. Имате внуци, за които да се грижите.

С последните си думи той споделя на родителите си: „ Позволено е да плачете единствено 20 минути. Трябва да се грижите за Райли и Мили. “
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР