Медено-чесновата паста ще нормализира кръвното ви и ще подобри кръвообращението

...
Медено-чесновата паста ще нормализира кръвното ви и ще подобри кръвообращението
Коментари Харесай

Медено-чесновата паста ще нормализира кръвното ви

Медено-чесновата паста ще възстановява кръвното ви и ще усъвършенства кръвообращението в тялото. Само 1 лъжица на гладно ще укрепи кръвоносните съдове и ще усъвършенства кръвообращението, споделят експерти.

Чесънът в композиция с подправки усъвършенства усета на ястията. Използва се в съвсем всички национални кухни. От антични времена чесънът се счита за едно от най-ефективните средства против разнообразни болести, а употребатаму  заедно с мед на празен корем носи оптималната изгода за тялото.

Медено-чесновата паста ще възстановява кръвното ви

Има противовъзпалително деяние

Чесънът съдържа потребния съставен елемент алицин, който спомага за нормализиране равнището на холестерола в кръвта, стабилизиране на кръвното налягане, подсилване на кръвоносните съдове и възстановяване на сърдечната активност. Чесънът оказва помощ при настинки, инфекции, възпаления, респираторни и стомашно-чревни проблеми, артрит, диабет и рак. Експертите по хранене предлагат да се яде недопечен чесън. Може да се употребява и за изработката на дейно лекарство.

Как да си приготвим лечебната примес

Медът единствено ускорява потребните свойства на чесъна. Използвайки мед с чесън за една седмица на празен корем, можете доста да подобрите благосъстоянието си. За приготвянето на сместа използвайте натурални артикули – пчелен мед (една чаша) и чесън (10 скилидки). Ще ви би трябвало и дребен стъклен съд с похлупак.

Начин на подготвяне:

Смелете чесъна в блендер. Изсипете мед в съда и прибавете там чесъна. Затворете съда с похлупак и поставете на хладно място за една седмица.

Можете да приемате това лекарство всеки ден в продължение на една седмица, по една супена лъжица на гладно, като по избор сместа се разрежда с вода. След това би трябвало да извършите отмора за няколко седмици и да започнете да приемате лекарството още веднъж. За да не кристализира сместа, съхранявайте я на стайна температура.

С какво е потребен медът с чесън?

Използването на такава примес способства за:

възстановяване на кръвообращението; нормализиране на кръвното налягане; понижаване на равнището на „ неприятния “ холестерол в кръвта; намаляване на възпалението; укрепване на имунитета; елиминиране на кашлицата; облекчение при простуда или грип.

Резултатът зависи от положението на съответния човек и неговия метод на живот. Инструментът ще бъде от изгода за тялото, в случай че по време на използването му захарта, мазнините и фаст фууда са изключени от диетата ви.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР