Мечтите се сбъдват на най-вълшебното място на Земята - дори

...
Мечтите се сбъдват на най-вълшебното място на Земята - дори
Коментари Харесай

Мъж влезе в Disney World с билет от преди 46 години

Мечтите се сбъдват на най-вълшебното място на Земята - даже 46 години по-късно.

ТикТокърът Матю Ейбълс показа видео в обществените мрежи, в което разказва пътя си до намирането на остарял билет за влизане в Disney World от 1978 година в дома си и потреблението му за влизане в парка неотдавна, написа People, представени от БТВ. 

Ейбълс стартира видеото в TikTok с думите: " Опитах се да вляза в Disney World с 46-годишен билет, който в началото струваше 8 $ ". След това той прекъсна кадър на билета в остаряло чекмедже и означи, че той е " събирал прахуляк още преди да се родя ". 

Той сподели жълтата брошура с билета, която гласеше: " 10 завършения в Уолт Дисниленд Вълшебното кралство " и включваше по-стар дизайн на Мики Маус и замъка на Дисни. На гърба на книжката с билети пишеше още: " Позволява едно влизане във Вълшебното кралство " и също по този начин имаше вход за " билет за превоз ".
I tried getting into Disney World using a 46 year old ticket
Във видеоклипа той споделя, че е схванал, че " в никакъв случай не е употребен " и " няма период на валидност " на билета. " Което значи, че или съм намерил златния билет, или се подлъгвам, като си мисля, че ще мога да го употребявам, с цел да вляза вътре близо половин век по-късно ", сподели Ейбълс.

Затова той взема решение да лети до Орландо, Флорида, и да отиде в парка, с цел да ревизира дали може да употребява билета, с цел да влезе вътре. След това видеото в TikTok демонстрира по какъв начин той отива до офиса " Връзки с гостите " и желае да го употребява за влизане в парка, като изяснява, че това е остарял билет.

След това той отбелязва, че малко се е " тормозил ", че няма да работи, откакто служителката " почнала нападателно да подпечатва празнотата по цялата брошура с билети ". След това му дали по-модерен жълт пропуск с Мики Маус, с който да влезе в парка. Той го сканирал и получил достъп до света на Дисни за един ден. 

" Не мога да допускам, че това в действителност проработи ", споделя той във видеоклипа, до момента в който върви към замъка на входа на Дисниленд.

Същият еднодневен билет за вход " ще коства повече от 20 пъти повече от първичната си стойност " - от 8 $ през 1978 година до 164 $ през 2024 година

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР