Мечтата на Ваня Джаферович се сбъдна! Бившият футболист ще се

...
Мечтата на Ваня Джаферович се сбъдна! Бившият футболист ще се
Коментари Харесай

Ваня Джаферович отново влиза в „Сървайвър“

Мечтата на Ваня Джаферович се сбъдна! Бившият футболист ще се върне към едно от най-приятните преживявания през живота си. Ваня ще е част от новия сезон на „ Сървайвър “, само че няма да е участник, а част от екипа предаването.

Ролята на Ваня е да тества игрите, в които ще се впускат участниците. Освен това той ще дава препоръки и насоки на играчите, борещи се за огромната премия.

Риалити героят завоюва формата през далечната към този момент 2009 година. Тогава Джаферович сподели невероятни умения, психическа резистентност и непримирима воля. Затова от продукцията вземат решение да включат Ваня в шоуто. Джаферович е потвърден войник. И може да помогне на всеки от участниците с опита, който е натрупал с триумфа си преди 12 години.

Бившият футболист самичък се издаде, че е част от риалити формата. Той разгласява фотоси от необитаем остров. А по-наблюдателни заподозряха, че това са точно Филипините и някогашният бранител на „ Берое " е част от шоуто.

„ Май си на „ Сървайвър “, питат го другари. А Ваня дава отговор: „ Последният оживял ", на фона на панорама към океана. Наличието на телефон у него и използването на интернет единствено удостоверява, че Джаферович е част от екипа на продукцията, а не участник. Едва ли от формата биха разрешили на някой от борещите се за наградния фонд да употребява мобилни устройства, до момента в който е на безлюдния остров, написа „ България Днес “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР