Разследването за побоя, нанесен ни от бореца Кирил Терзиев, продължава“,

...
Разследването за побоя, нанесен ни от бореца Кирил Терзиев, продължава“,
Коментари Харесай

Съд забрани на Гущерова да говори за побоя


„ Разследването за побоя, нанесен ни от бореца Кирил Терзиев, продължава “, заяви за „ България Днес “ Светлана Гущерова.

По нейни думи назначените от Темида психиатрични експертизи към този момент са се състояли. Съдията по делото е разпоредил да бъдат направени съдебно-психиатрични и психични експертизи и на двамата, само че по разнообразни аргументи. Тези за Светлана Гущерова ще дефинират дали тя е изпитала боязън от случилото се и дали има нанесени психологични контузии от претърпяното. Експертизата, която е назначена на бореца Кирил Терзиев, цели да откри дали той е в положително психологично здраве и дали е осъзнавал какво прави, в случай че в действителност е направил нападението. Какво гласят заключенията на психиатрите за двамата, към момента обаче не е ясно.

„ Имам доста какво да кажа по тематиката „ побой “, само че на последното съвещание в правосъдна зала ме предизвестиха да спра с изказванията пред медиите “, призна брачната половинка на Гущеров.

Преди време тя сигнализира с пост в инстаграм: „ Кирил Терзиев ми счупи предните зъби пред очите на децата ми. Наистина не мога да допускам в каква страна живеем. Подкупна ли е полицията, с цел да се случва това “. Потърсен за коментар по случая, Кирил Терзиев изрично отхвърли да е посягал на плей-мейтката:

„ Не съм докоснал даже Светлана Гущерова, камо ли да съм я пребил. Дал съм им купища пари. Все дават обещание да ги върнат, само че не го вършат. Сещам се за най-малко още 10 души, на които дължат “. Спортистът отхвърли да назове ориентировъчната сума, която съгласно негови думи му дължат Светлана и Кристиян Гущерови.

Незабавно след нападението плеймейтката алармирала прокуратурата, че е бита и заплашвана от бореца. Малко по-късно Терзиев е свикан да се яви в съда непринудено, с цел да не му бъде натрапен насилствен арест. На идващия ден след случката борецът се отзова за разпит в компанията на своя юрист и бе освободен с мярка за неотклонение „ подписка “.

„ Съдията даже ми се скара, че съм качила видеото с нападението в инстаграм “, оплака се плеймейтката. В момента Темида нищи дали видеото от скубаното е достоверно и дали борецът, а не различен нападател е сниман на фрагментите.

„ Не съм наясно по кое време видеотехническата експертиза на фрагментите ще бъде подготвена “, призна Светлана.

Съдията по делото е назначил и експертиза на записите от уличните камери, която би трябвало да откри по безапелационен метод дали предоставеният от Гущерова видеозапис е същински, а не фалшифициран. Експертите би трябвало също да се произнесат дали индивидът, който дърпа Гущерова за косата, е точно Терзиев.

По случая се разпитват голям брой очевидци на случая. Някои от тях са били в колите си, а други са се разхождали пешком, когато са се натъкнали на грозната сцена.

„ В момента, в който съдът и прокуратурата си свършат работата, всичко ще ви опиша, само че в този момент имам възбрана и не мога  да приказвам за побоя “, дава обещание Светлана Гущерова.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР