Мечтаният финал на “Ролан Гарос” е факт - Рафаел Надал

...
Мечтаният финал на “Ролан Гарос” е факт - Рафаел Надал
Коментари Харесай

Очаквайте на живо: Рафаел Надал - Новак Джокович


Мечтаният край на “Ролан Гарос” е реалност - Рафаел Надал се изправя против Новак Джокович в 16 часа в борба за историята.

Двубоят за “купата на мускетарите” против Краля на клея е евентуално единственият случай, в който Джокович може да се дефинира като изявен новобранец. Той прекара и повече време на корта от Матадора, откакто загуби два сета в полуфинала със Стефанос Циципас. В по-предния си конфликт с Пабло Кареньо Буста пък сърбинът се оплака от болки във врата и гърба.

Ясно е за всички, че Надал преследва равнене на върха от 20 трофеи в “Големия шлем”, както и невиждана 13-а в Париж, където няма изгубен край. Джокович пък може да стане първият човек в “Откритата ера” с най-малко две трофеи от всеки един от шампионатите от “Шлема”, а и да се приближи още повече до огромните си противници от великото трио.

Джокович няма загуба на “мейджърите” от “Ролан Гарос” 2019, когато бе отстранен на полуфиналите от Доминик Тийм, а пък Рафа ще се опита да вземе победа номер 100 на клея във френската столица.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР