Мечтаете ли Елен Колева да ви мачка? Тази ваша мечта

...
Мечтаете ли Елен Колева да ви мачка? Тази ваша мечта
Коментари Харесай

Изоставена от Чичко Паричко, Елен Колева си сложи тарифа: срещу 100 лева я имате за час и половина

Мечтаете ли Елен Колева да ви мачка? Тази ваша фантазия може да се реализира, тъй като някогашната актриса към този момент работи на повикване, стига да можете да си я позволите. Настоящата космоенергетичка прави рейки разтривки на повикване. Тя обикаля по домове и офиси, където подарява с уменията си мераклиите, написа „ Уикенд “.

Бившата любовница на милионера Сашо Майонезата е намерила законен и почтен метод за изкарване на прехраната си. Таксата на Елен е 70 лв. за 60 минути масаж и 100 лева за цели 90 минути. Калевска, както е новата фамилия на съдбовната изкусителка, може да се похвали, че от ден на ден хора се доверяват на опитните й ръце. Последно някогашната актриса е правила разтривки в известна бизнес постройка.

Всички били доста удовлетворени от уменията й. Преди няколко години актрисата от „ Шивачки “ изкара курс по рейки и стартира да обикаля малките екрани, обяснявайки по какъв начин лекува всички заболявания с ръце. Елен, която имаше и къса случка с писателя Калин Терзийски, не можа да го излекува от любовта му към чашката, само че пък твърди, че е избавила кучето си от сигурна гибел.

„ През 2014 година кучето ми Тифани беше отровено с антифриз, а в тези случаи шансът за оцеляване е доста невисок, защото антифризът поразява бъбреците и ги изсушава. Тифани оживя, само че остана с един бъбрек. Прибрах си я у дома и една седмица се борихме за живота й. Започнах всяка нощ да я церя с ръцете си, като концентрирах цялата си сила, представяйки си по какъв начин построявам нов бъбрек. При идващите проучвания лекарите откриха, че с изключение на избавения бъбрек, Тифани има и втори, съвсем изцяло построен. Тя живя още 8 месеца, само че за жалост, умря от инсулт. Най-вероятно отровата беше дала своето отражение върху всички органи “, показа преди време Елен, надявайки се на повече клиенти.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР