Мечтаем за зелени гледки и по-чисти градове. А първата стъпка

...
Мечтаем за зелени гледки и по-чисти градове. А първата стъпка
Коментари Харесай

Да вдъхнем живот на празните опаковки!

Мечтаем за зелени гледки и по-чисти градове. А първата стъпка да си създадем приятна среда в естетика с природата е като променим гледната си точка за отпадъците и ги възприемем като скъп запас, който може да се употребява неведнъж. Все по-лесно е да въплътим тази концепция в всекидневието си с дребни, само че основни жестове както към природата, по този начин и към себе си.

Biologique Recherche България дава начало на акция, която има за цел да оползотвори празните опаковки от употребяваните артикули на марката, като бъдат рециклирани. Във всички салони, с които марката работи, ще бъдат сложени кошове за разделно събиране, където клиентите ще могат да носят празните си опаковки от хартия, стъкло и пластмаса. Кампанията стартира на 17 май – Международен ден на преработването , като до края на месеца ще има специфични кошове във всички центрове.
 Глоби грозят bTV поради 19 май 2022 | Като „ интелектуален холокост “ беше окачествено предаването „ Ергенът “ от новия ръководител на Съвет за електронни медии Соня...
Biologique Recherche премисля продуктите си, анализирайки целия им витален цикъл, от закупуването на първични материали до края на живота на готовия артикул. През 2020 година бе направено изследване на рециклируемостта, което включи разбор на всички опаковки на продуктите на Biologique Recherche, с фокус върху три основни области: първо, понижаване на количеството опаковки, които употребява марката и по-късно възстановяване на опцията за преработване до усъвършенстване на произхода на употребяваните материали. Изследването също се концентрира върху потреблението естествени първични материали, с цел да съчетае изгодите за околната среда с по-естествени формулировки за продуктите.

„ Ангажирани сме да действаме отговорно, тъй като сме наясно с нашето влияние върху обществото и планената. Целта ни е нашата общественост да изиграе своята роля в построяването на по-устойчив свят. Горди сме както постоянно, че споделяме с вас какъв брой надалеч сме стигнали, само че знаем, че доста провокации към момента ни предстоят. “ – показа Весела Куртева, формален представител на Biologique Recherche за България



Тази самодейност е естествена част от цялостната стратегия за корпоративна обществена отговорност на Biologique Recherche на световно равнище, която е в ход от няколко години, а България е абсолютният пионер в реализацията ѝ. Тя е предопределена да се приспособява с течение на времето и да реагира по най-подходящите и ефикасни способи на изменящия се обществен и екологичен аспект на дейностите на марката. Целта е да се резервира качеството на продуктите и услуги, като в същото време се подсигурява стабилно развиване на бизнес интервенциите.

Всички сътрудници на Biologique Recherche в страната, може да откриете.
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР