Мечокът е създаден за всички необвързани жени, носи спокойствие и

...
Мечокът е създаден за всички необвързани жени, носи спокойствие и
Коментари Харесай

Бургазлийка измисли идеалния подарък за Коледа за самотни дами... не е вибратор

Мечокът е основан за всички необвързани дами, носи успокоение и уют, съвсем действително чувство за прегръдка и споделеност

Бургаската хубавица Ина Мархолева, която през 2021 година стана втора подгласничка на „ Мис България “ и носителка на купата „ Кралица Бургас “, измисли и трансформира в действителност идеалния Коледен подарък за самотни дами. Успокойте се, не е вибратор.

Запознайте се с любящия мечок Пуфи. Той е основан с вяра да донесе успокоение и уют, прегръдка, чувство за споделеност и прочувствен комфорт в света на всяка жена, на която й липсва мъжка половинка. Млечнокафявото „ мече за прочувствена поддръжка “ коства £135, тежи единствено 3,2 кг и е висок 170 см. Пуфи е съвършеният парнтьор в леглото, на дивана или пред камината. Той не хърка и не дърпа завивката през нощта.



Пуфи е рожба на българска компания, учредена от модела Ина Мархолева, която разказва мечето като „ доста персонален артикул, изобретен от елементарна жена, която се опасява да остане сама. Зад гърба й застава и мениджъра на компанията Тоня Берданкова, която повярва в концепцията на бургазлийката и през днешния ден се радват на международен интерес към мечето Пуфи.

Пуфи има формата и размерите на мъжко човешко тяло и е с глава на полузаспала мечка. Това му придава много странни пропорции - необятни плещи като на батка и мъничка глава на мека играчка. Материалът, от който е направен, е доста мек, цялата му мъжествена снага се огъва във всички направления и приема мечтаната форма, което го прави и практична възглавница.

Много хора биха споделили, че това е следващата дивотия, която се промотира като безспорен шлагер, само че единствено за няколко дни, откакто бе пуснато на пазара, към този момент целият свят приказва за мечето Пуфи. Световни уеб сайтове като Dailymail, Independent и Nypost популяризират продукта на бургазлийката, а ползата към него е голям.

21-годишната Ина Мархолева е студент в София. Учи реклама в Нов български университет. Дълги години е част от Вокален отбор " Фортисимо ". Любовта и пристрастеността й към музиката също не са инцидентни. Тя е щерка на известния музикант Георги Мархолев – фронтмен на рок група „ Сънрайз “.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР