Мазни гьобеци върти Гери-Никол, узна HotArena. Скандалната изпълнителка за пореден

...
Мазни гьобеци върти Гери-Никол, узна HotArena. Скандалната изпълнителка за пореден
Коментари Харесай

Гери-Никол здраво мята гьобеци на своите участия! Истинските кючекини се засрамват от уменията на яката й дупара

Мазни гьобеци върти Гери-Никол, разбра HotArena.

Скандалната изпълнителка за следващ път предизвика по време на свое присъединяване. Досущ като циганска кючекчийка, Гери мята, върти и суче яката си дупара. Варненката сподели забележителни умения в играенето на гьобеци и сигурно родните чалгаджийки ще й завидят за кръшните танци на 18-годишната хала.

Изпълнителката изкърти мощното си дупе, облечена в къса алена рокличка. Гери стартира да мята сочното си дупе под звуците на барабани, а от придвижванията й за малко не се видя задникът й.

Нажежи ситуацията в клуба до алено, а почитателите изпаднаха в възторг, щом видяха по какъв начин любимката им се тресе на сцената (виж видеото тук), написа „ България Днес “.

Гери за следващ път показва, че не е типичната R&B певица, за каквато се има. Често младата варненка му отпуска края и се държи като чалга дива, а не като поп звезда. В обществената мрежа пък непрекъснато пуска провокативни фотоси, където на показ най-често е дупето.

Същевременно все по-упорито се приказва, че хубавицата най-сетне е съумяла да си откри гадже. Тя разгласява снимки, на които лицето му не се вижда, защото било рано да разкрие кой е мъжът до нея. Със сигурност обаче е някой батко, гласят последните злословия.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР