Майкрософт България се включи в конференцията Educate to Create: From

...
Майкрософт България се включи в конференцията Educate to Create: From
Коментари Харесай

Майкрософт България представи темата за дигитална трансформация в образованието на конференцията „Educate to Create

Майкрософт България се включи в конференцията „ Educate to Create: From Digital Consumers to Digital Creators“ с показване на значимостта и ролята на цифровата промяна в бранша на образованието. Темата разяснява Даниел Бачелич, шеф „ ИТ решения за образованието “ в Майкрософт за район Мултикънтри Европа, като част от пленарната сесия „ Building Ecosystems for digital creativity: partnerships and players “.
 „ Майкрософт е учредена на правилото, че хората могат да реализират забележителни неща, когато имат достъп до модерни технологии. Ние се ангажираме да си партнираме с преподавателите в устрема им да трансформират метода на образование. Така учениците се подтикват да развиват съществени житейски умения, съответни за 21 век, като връзка, съдействие, компютърно мислене, сериозно мислене и творчество. Нововъведенията в Windows, Office 365, Azure и модерните устройства за работа оказват помощ на учители и възпитаници да бъдат продуктивни и да подобрят образователните резултати. Заедно с поддръжката и решенията на нашите сътрудници, имаме невероятната опция да сътворяваме обучение от последващо потомство посредством цифрова промяна “
Включване на учениците в образователния развой
Майкрософт работи за обезпечаването на цифрово образование, което обогатява опита и усъвършенства резултатите от образованието. ИТ решенията на компанията в областта на образованието дават опция на учениците да подобрят триумфа си посредством разнообразни курсове, приложения и игри, които ги държат ангажирани и продуктивни, като в същото време им преподават главните за 21 век софтуерни умения.
Достъпни устройства за всеки жанр на учене дружно с Office 365, които развиват цифровите умения на учениците.С цялостна образователна стратегия от софтуерни курсове и средства за учене, Imagine Academy оказва помощ на учениците да развият цифрова просветеност, да се заинтересуват от програмирането и да получат документи за съществени ИТ умения.Улесняване на образованието посредством игри с Minecraft: Education Edition.
Повече благоприятни условия за учителите

„ В Майкрософт възприемаме преподавателите като „ героите в класната стая “, които непрестанно уголемяват границите на цифровизация на просветителния развой. Стремим се да осигурим на учителите достъп до лесни за потребление технологии, които им разрешават да преподават, като предизвикват креативното мислене и употребяват дейно лимитираното време на образователния час “, добавя Бачелич.
От класната стая до домашната работа – софтуерните решения на Майкрософт оказват помощ на учителите да провеждат и надграждат образователната стратегия.Съврзване с други педагози по света в общността на Microsoft Educator, където учителите могат да подхващат виртуални екскурзии посредством Skype в класната стая, да намерят подготвени уроци или просто да оказват помощ на учениците да поддържат връзка със своите връстници в други точки на света.Тренинг стратегии за учители – дигиталиизране на класната стая с принадлежности за професионално развиване, налични онлайн, и самостоятелни благоприятни условия за образование.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР