Майката на застреляния при преследване от полицията след сигнал за

...
Майката на застреляния при преследване от полицията след сигнал за
Коментари Харесай

Нова версия за застреляния от полицай крадец. Майката проговори

Майката на убития при гонене от полицията след сигнал за нахлуване и грабеж Светльо Младенов изиска заслужено следствие на случая. Според специалисти, следствието би трябвало да откри дали служителят на реда, който простреля смъртоносно 18-годишния юноша, е можел да работи и по различен метод.

Майката на Светльо описа, че той в никакъв случай не е бил нападателен.
-->
„ Сега трябваше да бъде 12 клас, работеше през лятната почивка и живееше напълно спокоен живот. Светльо в никакъв случай не е бил обвинен, в никакъв случай не е бил обвинен и в никакъв случай не е бил арестуван “, сподели Мария Богданова, майка на убития.

Подробности за случая схваща два дни по-късно.

„ Патологът ни сподели: Вашето дете е умряло от прострелна рана в гърба, която има вход в гърба и излаз начело през белия дроб и е умрял от кръвозагуба. Просто желая правдивост и този служител на реда, който желаят всичките да награждават: „ Защо простреля дете ми като едно куче? “, сподели майката.

33-годишният служител на реда е разказал, че до стрелбата се е стигнало, откакто 18-годишният протегнал ръка към чантата си, а служителят на реда решил, че ще извади оръжие, настояват източници, представени от bTV.

Разследването би трябвало да откри дали униформеният е работил законосъобразно.

„ Този служител на реда работи по сигнал за веднъж за закононарушението и повторно различен сигнал. Този служител на реда употребява целия набор от пълномощия, които има и той би трябвало да ги употребява, тъй като в случай че на следващия ден се окаже, че той не е работил задоволително уверено, не е пресякъл закононарушение, тогава ще има други въпроси “, съобщи проф. Калин Гайдаров, някогашен шеф на института по логика на психиката на Министерство на вътрешните работи.

„ При всички състояние в закона за Министерство на вътрешните работи не се загатва приложимост на персонално оръжие, има директива за потребление на оръжие от служителите на реда и там се приказва само и единствено за служебно оръжие “, Филип Гунев, някогашен зам.-министър на вътрешните работи.

Междувременно стана ясно, че Софийската районна прокуратура е повдигнала обвинявания по друго следствие за обир на двете малолетни момчета, които бяха арестувани при същия случай след гонене от полицията.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР