Майката на осъдения на първа инстанцията – Кристиан Николов за

...
Майката на осъдения на първа инстанцията – Кристиан Николов за
Коментари Харесай

Майката на убиеца на Цветков вдигна пищна сватба. Не й пука, че София потъна в кръв заради сина й

Майката на наказания на първа инстанцията – Кристиан Николов за убийството на журналиста Милен Цветков подвигна женитба.

Десислава Николова сподели „да“ на състоятелен италианец, стана ясно от пост на Иван Тенев, прочут като Агент Тенев.

Милен Цветков бе затрит от колата на Кристиан на столично кръстовище преди две години. Признатият за отговорен, който караше колата палач надруса, сега е под домакински арест с електронна гривна.

На сватбеното празненство компактно до младото семейство е предприемачът Миню Стайков.

За настроението на гостите пък се е погрижил Орлин Горанов.

„Българо-италианска шикарна женитба с аристократична изтънченост събра представители на софийското и римско хай-общество в влиятелната зала „Мусала“ на хотел „Хилтън“. Информация на ухо: в разгара на лятото, твърдо „ Да! “ си споделиха познатата родна бизнесдама Десислава Николова и избраникът на сърцето ѝ Андреа Паломбини – съсобственик на фамозните оазиси на кулинарията „ Grand Italia “ и „ Strega “ в самия център на безконечния град до TEATRO dell’Opera di Roma и основател на познатата и в Холивуд фешън марка ANDREA PALOMBINI SHIRTS. Петстепенно гурме меню, сензационна торта, изтънчен питие-съпровод с фамозни български ракии и виновност от специфичната селекция на маза „ Братя Минкови “, италиански гроздови елексиири, и уиски с възрастта на позастарял младеж изглезиха пъстрата компания от родственици, другари и безнеспартньори на младоженците. Бляскав акцент на празничната вечер бе изключителния рецитал на артиста с глас -инструмент Орлин Горанов, който омагьоса гостите със особено селекциониран репертоар от познати български и италиански шлагери“, написа Тенев във Facebook.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР