Майката на Кирил Петков си е дошла от Канада в

...
Майката на Кирил Петков си е дошла от Канада в
Коментари Харесай

Майката на Кирил Петков се прибра от Канада. Живее като кралица

Майката на Кирил Петков си е пристигнала от Канада в България преди седмица, заяви „ Ретро “, представен от ПИК.

-->
Венета Петкова, която от десетки години е бежанец и през 2021 година се пенсионира в канадската страна, се е прибрала, с цел да чества рождения си ден в родината.

Пръв вкъщи я посрещнал нейният единствен наследник, с който по време на последната му предизборна акция имаше клюки, че са се отдалечили, тъй като тя не го поддържа с персоналното си наличие. Майката на някогашния министър председател се настанила в 3-етажна първокласна къща в центъра на София, която по всяка възможност е част от фамилните парцели на родителите му.

Луксозният парцел разполага и с двор, където госпожа Петкова може да практикува едно от заниманията си на воля – градинарството. Внушителната постройка не е благосъстоятелност по документи на водача на Политическа партия, който живее чартърен, без да заплаща подобен, с жена си и децата им на пъпа на София на ул. „ Шишман “ в апартамент на татко си.Българското всекидневие на Венета е надалеч от това на елементарните пенсионери у нас.

По през целия ден майката на Петков обикаля нехайно като аристократка картинни галерии, музеи и елитни заведения в столицата, с цел да се развлича, а във фейсбук профила си споделя фотоси от есенните пейзажи в софийския център. Рождения си ден тя също отбелязала уместно в стеснен фамилен кръг.

От тържеството липсвала само най-голямата ѝ внучка Ванеса, кръстена на нея, която остана да живее в Ню Йорк, откакто това лято се дипломира като биоинженер в Нюйоркския университет.

„ Благодаря за всички пожелания, с които ме зарадвахте и стоплихте! Колко доста заряд и фантазия носи всеки човек за добър и логичен живот, за обич и наслада – дано тази сила бъде постоянно с нас! Бъдете здрави! “, написа рожденичката Венета във фейсбук към приятелите, които я заляха с честитки.

Миналата година тя също чества в България, а тогава снахата Линда я изненада с диетична торта от нейната сладкарница. По всяка възможност още веднъж ѝ е поднесла специфичен собственоръчно изработен десерт за мотива.

Венета дълги години е работила като началник на клон на библиотека в градчето Виктория, провинция Британска Колумбия в Канада. Заради високото възнаграждение и стажа в чужбина съумяла да вземе и огромна пенсия от над 2 хиляди лв.. Родителите на Кирил от дълго време живеят разграничени. Той и баща му се връщат от Канада у нас още през 2007 година, само че Венета не стяга куфарите с тях и взема решение да продължи да живее като емигрантка в чужбина.

И след края на стажа си пловдивчанката не се прибра в родната си страна, въпреки синът ѝ да застана отпред на страната. Идва си един път или два пъти в годината.

Източник: ПИК
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР