Майката на изчезналия Емил Боев обмисля идеята да съди полицията

...
Майката на изчезналия Емил Боев обмисля идеята да съди полицията
Коментари Харесай

Майката на изчезналия в Перник Емил Боев потресена: Полицайка имаше безочието и бездушието да…

Майката на изчезналия Емил Боев обмисля концепцията да съди полицията за несвършена работа по случая с изчезналия ѝ наследник. Това проличава от неин коментар в групата във Facebook “Да намерим Емо ”, написа БЛИЦ.
Тя е извънредно недоволна от работата на проверяващите, упреква ги, че се отнасят с равнодушие и даже подигравка към нейното предпочитание да получи повече информация.
Иванка Стоянова написа във Facebook, че след повече от 35 дни, откогато Емил е в неопределеност, от полицията ѝ споделили, че в тази ситуация “евентуално има непозната интервенция ”. Министерство на вътрешните работи обаче не знаело нищо сигурно.
Майката на Емо описа във Facebook групата следното:
„ Вчера бяхме с татко му в полицията. Заявявам най-категорично и отговорно, че нещата са доста по зле в сравнение с чакахме! Няма нито единствен перничанин разпитан, няма никакви отговори за това къде и по кое време е издирван (ако въобще са влизали в къщи и мази). Няма отговор на нито един въпрос заложен от нас…
Разследващата полицайка имаше безочието и бездушието да приказва за синът ми, като употребява думата за него „ приживе “.
На опитите ни да зададем въпроси тя с ехидна физиономия ни посочваше документите (в които нищо значително нямаше) и отговаряше „ Четете “.
Има ли смисъл да продължаваме да се надяваме, че тези хора са си свършили работата…категорично НЕ! “
Сред мненията на участниците в групата има разнообразни отзиви. Някои считат, че не е добра концепция да се разяснява работата на Министерство на вътрешните работи, до момента в който следствието тече.
На това Стоянова дава отговор с: „ Ако вашия наследник го няма 35 дни и отговора на полицията е, че „ вероятно има непозната интервенция “, само че нищо не знаят, дали нямаше и вие да коментирате работата на полицията?! “
Други път поучават обезверената майка да търси отговорност от полицията по правосъден път. От реакциите ѝ проличава, че тя е по-склонна на втората опция.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР