Майката и лелята на 15-годишната ученичка, чието тяло бе открито

...
Майката и лелята на 15-годишната ученичка, чието тяло бе открито
Коментари Харесай

Лелята на ученичката, открита мъртва на скалите във Велико Търново: Беше отвлечена със заплахи!

Майката и лелята на 15-годишната ученичка, чието тяло бе намерено на скалите под така наречен Къща на алпиниста във Велико Търново, са безапелационни, че тя не се е самоубила, а е била отвлечена, заяви Българска национална телевизия.
Още по тематиката
Тялото на осмокласничката от Професионалната гимназия по електроника в старопрестолния град беше намерено нощес край изоставена къща край Велико Търново. Целият град е покъртен от нещастието, а огледите на място не престават през целия ден. Работи се по всички версии, в това число самоубийство или съзнателно ликвидиране. Досъдебното произвеждане е за съзнателно ликвидиране. От прокуратурата оповестиха, че при огледите на мястото, където е открит трупът на момичето, е открит и интернационалният й паспорт, накъсан на части.

Сградата, където е намерено тялото, е известна като " къщата на алпиниста " и е необитаема от години. Намира се на труднодостъпно, само че картинно място и по тази причина притегля младежи, които се събират там. Следите на момичето, което е от село Ресен, се губят от през вчерашния ден сутринта. Близките й изрично отхвърлят версията за самоубийство и споделят, че тийнейджърката е била отвлечена от 42-годишен мъж от същото село през нощта.

За последно е видяна в Горна Оряховица, където е била със своя другарка, а по-късно трупът й е открит от инцидентни минувачи.

Ако не излизаш с мен, ще ви запаля къщата - това самоубийство ли е?! Отвлече я със боязън, закани, споделя лелята на момичето Галя.

От 11 ч през нощта до ден сегашен няма диря от детето. Връщат се и споделят съзнателно самоубийство! Моля ви се хора за правдивост! Детето ми си отпътува, само че най-малко за другите да има спокоен живот, през сълзи показа майката на момичето Анелия.

Процесуално-следствените дейности по следствието не престават.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР