Майкъл Улф Скандалната книга за Доналд Тръмп, разпространени откъси от

...
Майкъл Улф Скандалната книга за Доналд Тръмп, разпространени откъси от
Коментари Харесай

Книгата за президента на САЩ ще бъде публикувана още днес


Майкъл Улф

Скандалната книга за Доналд Тръмп, публикувани фрагменти от която провокираха разногласия, ще бъде оповестена още през днешния ден, а не във вторник, както бе планувано в началото, оповестиха нейният създател и издател, представени от Франс прес.

Вчера Тръмп посредством персоналните си юристи изиска от създателя Майкъл Улф и ръководителя на издателството " Хенри Холт и сие " да не разгласяват книгата, заплашвайки да ги съди за клюка, за накърняване на неприкосновеността на персоналния живот и за недоброжелателност.

Тръмп и юристите му се основават по-специално на въведението на книгата, в което Майкъл Улф признава, че " доста от информациите за това, което се е случило в Белия дом на Тръмп са противоречиви; доста, в стила на Тръмп, са просто подправени ". Тези несъгласия или тази свободна интерпретация на истината съставляват една от " нишките " на книгата ", сподели Улф и добави, че разгласява " версия на събитията, която счита за достоверна ".

" И ето. Вие можете да си купите (книгата и да я четете) на следващия ден. Благодаря, господин президент ", написа в Туитър създателят, представен от Франс прес.

Според правни специалисти всички възможни правосъдни искове на Тръмп против създателя и издателя, както и против Стив Банън, съвсем несъмнено са обречени на неуспех и може да доведат до още позорни разкрития, съобщи Ройтерс.

Авторът Майкъл Улф разказва първата година от престоя на Тръмп в Белия дом като непрекъснат безпорядък и интриги към един президент, осмиван от личните си сътрудници, отбелязва Франс прес. Уволненият някогашен основен пълководец на Белия дом Стив Банън е представен да дефинира среща на представители на предизборния щаб на Тръмп с руснаци като изменничество.

Американското президентство осъди " смешните неистини " на една книга, натруфена с " таблоидни злословия ".
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР