Майка на първокласничка в Средно училище "Христо Ботев" в Русе

...
Майка на първокласничка в Средно училище "Христо Ботев" в Русе
Коментари Харесай

Първокласничка се оплака от учителски тормоз

Майка на първокласничка в Средно учебно заведение "Христо Ботев " в Русе се оплака от душевен и физически тормоз от страна на преподавател върху детето ѝ.
Заради хипотетичен случай, при който момиченцето е било ударено, майката към този момент е преместила детето в друго учебно заведение. Галина Димитрова твърди, че детето ѝ е уплашено поради държанието на учителката. След консултациите с лекари, от които станало ясно, че казусът е душевен, момиченцето споделило, че е било ударено, защото не направило някаква задача както би трябвало. След случилото се майката подала тъжба до шефа на учебното заведение.
Светослав Борисов, който е преместил сина си в друго учебно заведение, твърди, че през годините имало няколко тъжби против същата учителка.
Директорът на учебното заведение Теодор Коцев отхвърли да застане пред камера, само че е сигурен, че за целия колектив подобен случай, при който е ударено дете не е имало. Майката Галин Димитрова пък е подала тъжба и в Регионалното ръководство на образованието.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР