Майка на дете с аутизъм твърди, че момиченцето ѝ е

...
Майка на дете с аутизъм твърди, че момиченцето ѝ е
Коментари Харесай

,,Махнете това дете от тук“: Майка на аутистче проплака от актьор, проявил агресия към дъщеря ѝ

Майка на дете с аутизъм твърди, че момиченцето ѝ е било жертва на вербална експанзия по време на коледно зрелище в детска градина в Асеновград. Десислава Тонева описа пред Нова телевизия по какъв начин артист от куклен спектакъл, който е имал зрелище при малчуганите, е обидил щерка ѝ.
„ На 15 декември беше тържеството в детската ни градина. То стартира с зрелище на хасковския спектакъл „ Дани и Деси ”, който не преставам да настоявам, че е доста добър, известен и с доста изяви и участия. Затова и шокът при мен беше доста огромен, тъй като беше ненадейно “, споделя тя.
„ Дъщеря ми е участвала и на други постановки. Имало е моменти, в които е била извеждана. Но в тази ситуация бях поканена от личния състав на детската градина да участвам на тържеството от личния състав, тъй като бяха много заети. Детето ми е към този момент трета група и не е имало проблеми преди този момент “, съобщи Тонева.
„ Дъщеря ми беше седнала на столче, а аз бях на земята до нея. На 10-ата минута детето стана и хвана едно зайче, с което се разиграваше сцена за лапичките. Станах да я върна на столчето ѝ, а мъжът от театралната двойка сподели: „ Тази няма да стане. Махнете това дете от тук ”, прибавя тя.
По думите ѝ тя излязла на открито и била успокоявана от учителките до момента в който чакала в коридора с детето. „ Директорът с дамата кукловод след представлението излязоха също на открито и актрисата сподели „ Извинявайте ”. Мисля, че те даже не схванаха, че аз съм родител, защото на тези тържества не присъстваме ”, акцентира Тонева.
От кукления спектакъл „ Дани и Деси ” настояват, че дамата се е държала жестоко след постановката, а детето и повторно е излязло на сцената и е прекъснало представлението.
„ Директорът присъстваше на разменените сред нас с кукловода думи. Мисля, че след представлението, когато излязоха, тя обясняваше положението и ситуацията на детето ми. Точно тогава актрисата се обърна към мен и сподели „ Извинете, само че трябваше да продължим по сюжет ”. Това е човек актьор, човек с опит и дългогодишна работа с деца. Тя можеше да отдели едни 10 секунди импровизация, с цел да накара щерка ми да се усмихне. Или по малко по-адекватен метод да ме накара да схвана, че в случай че държанието на щерка ми продължава, аз би трябвало да я изведа на открито ”, уточни майката.
Според нея като подигравка са признати думите ѝ, че тя ще даде публичност на случая.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР