Майк Тайсън отдавна има своето място сред най-великите боксьори в

...
Майк Тайсън отдавна има своето място сред най-великите боксьори в
Коментари Харесай

Майк Тайсън: Спечелих много пари от ухапването на Холифийлд

Майк Тайсън от дълго време има своето място измежду най-великите боксьори в историята. Той е един от безспорните международни първенци в тежка категория. Освен огромните триумфи на кръга, Железния Майк е прочут и със свадите. Един от тях беше когато захапа за ухото Ивендър Холифийлд през 1997 година Това си остава и до през днешния ден един от най-скандалните моменти в историята на бокса.

Тайсън загуби с дисквалификация от Холифийлд, който преди този момент го беше нокаутирал през 1996 година. Железния отнесе много рецензии за този собствен ход, само че има вяра, че това е най-хубавото нещо, което е правил в живота си.

„ Ще кажа нещо доста смешно и не желая да наподобява като неприятно образование. Но това е най-хубавото нещо, което съм правил – това, че го ухапах по ухото. Не че желаех да му ухапвам ухото, само че беше добре от бизнес позиция. Да, това е “.

„ Дори не съм се замислял. Все отново си мисля какъв брой пари съм изкарал от това. Поглеждам обратно след 3 или 4 години и си споделям: „ Уау, ето какъв брой пари направих? “ Ето това ми е смешно. Да, ухапах му ухото, само че завоювах пари от това.  Така че не мога да се упреквам за това. “, разгласи Тайсън пред Boxing Social.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР