Майчинството е специален период в живота на всяка жена. Детето

...
Майчинството е специален период в живота на всяка жена. Детето
Коментари Харесай

Тя чакаше реда си в клиника за аборт, но тогава се случи нещо, което преобърна живота й

Майчинството е специфичен интервал в живота на всяка жена. Детето носи нов смисъл, нови цели в живота на родителите и несъмнено трансформира всичко, във връзка с ритъма и метода на живот. Понякога обаче дамата не е подготвена за дете. Тогава нормално се прибягва до аборт. Макар и на тази тематика да има доста полемики и спорни отзиви, през днешния ден ще ви разкажем една история, която има поука. Става дума тъкмо за една жена, която е била изправена пред сложния избор дали да задържи детето си или да прекъсне бременността си. Когато дамата забременее, нормално това носи благополучие и наслада за бъдещите родители.

Но от време на време в живота ни се случва по този начин, че бременността се появява в несъответствуващия миг. В случая, за който ви описваме, обстановката е тъкмо такава. Дамата, която схваща, че е бременна, също по този начин схваща, че мъжът, от който е детето, не й е бил правилен. Това я разстройва и тя взема решение, че единственият излаз е да направи аборт. Освен това тя е шокирана от бременността, защото е взимала противозачатъчни хапчета.

Тя отива в клиника за аборти и си чака реда.

Тя обмисля обстановката, в която се намира и се усеща извънредно самотна, до момента в който чака да пристигна нейният ред. Жената не вижда нищо към себе си и в един миг идва времето за часа й. Тя става и си вади персоналните документи. Но в същия миг от портмонето й пада визитна картичка. Жената я подвига от пода и вижда, че на нея има следният откъс от Библията: „ Не пердах се, тъй като Аз съм с теб. Не се обезкуражавай, тъй като Аз съм твой Бог. Аз ще ти дам мощ и ще ти оказа помощ. Аз ще те поддържам с дясната си ръка “. Тогава тя осъзнава, че това е знак и не трябва да прави аборта, който е възнамерявала. Отказва се и скоро по-късно й се ражда крепко бебе, а тя се трансформира в добра, любяща и всеотдайна майка.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР