Маями Хийт се класира за полуфиналите в плейофите в Източната

...
Маями Хийт се класира за полуфиналите в плейофите в Източната
Коментари Харесай

Маями не показа милост към Индиана и чака Милуоки в следващата фаза

Маями Хийт се класира за полуфиналите в плейофите в Източната конференция на НБА. Това стана факт, откакто “Горещите” съкрушиха Индиана Пейсърс със 99:87 в четвъртия мач и затвориха серията с 4:0 победи. В идната фаза “Горещите” ще се изправят най-вероятно против Милуоки Бъкс, в случай че “Елените” си свършат работата против Орландо Меджик.

Голямата звезда на Хийт Джими Бътлър напусна игра в първата четвърт поради разтежение в лявото рамо, само че през второто полувреме се завърна. Той означи единствено 6 точки за 23 минути, само че имаше значими отигравания в отбрана. След мача Бътлър изясни, че рамото го е тормозило още преди началото на дуела.

Словенският пойнт гард Горан Драгич осъществя 23 точки за водения от Ерик Сполстра отбор. Младата звезда Бам Адебайо записа 14 точки, 19 битки и 6 асистенции, а новобранецът Тайлър Хиро добави 16 точки от пейката за Хийт.

Виктор Оладипо означи 25 точки за “Пешеходците”, а центърът Майлс Търнър се отличи с 22 точки, 14 битки и 5 “чадъра” за Индиана, само че отсъствието на контузения Домантас Сабонис още веднъж се оказа непреодолимо за Пейсърс.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР