Мая Манолова си пожела Слави Трифонов и Христо Иванов. Дамата

...
Мая Манолова си пожела Слави Трифонов и Христо Иванов. Дамата
Коментари Харесай

Манолова си пожела Слави и Хр. Иванов

Мая Манолова си пожела Слави Трифонов и Христо Иванов. Дамата се видя в Народното събрание дори подреди ръководеща коалиция.

„ Изправи се! Мутри вън! “ няма да ръководи с ГЕРБ и Движение за права и свободи, както и с техни патерици като ВОЛЯ, НФСБ и Вътрешна македонска революционна организация. Нашата упоритост е в идващия парламент да се образува болшинство на почтените, в което да влязат и други демократични субекти, каквито са „ ИТН “ и Демократична България, с които имаме сходни цели – разглобяване едноличния модел на Борисов, рационализация на стопанската система, същинска поддръжка за бизнеса, правосъдна промяна и връщане на свободата на медиите ”, сподели Манолова пред БНР, употребявайки всички опорки на градските щурмоваци. До края на месеца тя и Отровното трио щели да са подготвени с предизборна стратегия. В нея обаче кой знае за какво ще залегнат хрумвания на Българска социалистическа партия като освобождението на приходите до 650 лева от 10% налог. Задължително е преизчисляването на пенсиите, което ще коства 1,5 милиарда лева, сподели още Манолова, копирайки друга от алените хрумвания.

Манолова разгласи, че нито „ Изправи се.БГ “, нито Отровното трио са получавали покана от Българска социалистическа партия или Корнелия Нинова за среща за честността на вота.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР