Мая Манолова продължи днес кампанията си за кметския пост на

...
Мая Манолова продължи днес кампанията си за кметския пост на
Коментари Харесай

Манолова облече розово срещу рака на гърдата

Мая Манолова продължи през днешния ден акцията си за кметския пост на София, като се включи в самодейност против рака на гърдата. Тя взе присъединяване в пробег в поддръжка на битката с подлата болест.

В Южния парк представители на 20 страни бягаха в поддръжка на дамите с рак на гърдата.

Маратонът е наличен за всички искащи, а идеята му е да сплоти дамите с техните фамилии, другари и съидейници в борбата им за живот. Събитието, в което 5 км се бяга, а 2 км - се върви ще се случи редом в 16 европейски столици, измежду които Рим, Брюксел, Прага, Загреб и Атина.

„ Подкрепям самодейността без значение дали ще бъда кмет или не, а като жена. Знам какъв брой е значимо да има поддръжка в подобен миг и по тази причина се обръщам към всички близки на дамите, които се борят с тази диагноза – подкрепете ги, прегърнете ги, целунете ги – топлината и любовта лекува “, съобщи Манолова.

„ Мили девойки, не се плашете “, прикани Манолова.

„ Знам по какъв начин се усещат всички, които за първи път чуват диагнозата „ рак “, предходна съм през това и зная, че поддръжката е най-важна. Подкрепата на близки, на другари, на други дами, минали през заболяването. И зная, че заболяването е лечима. Необходима е единствено малко отговорност пред себе си и личното здраве - 15 минути профилактичен обзор. Направете го още на следващия ден! “, прикани Мая Манолова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР